Kleine Camping ’t Eikenbos
37 kampeerplaatsen met Privé sanitair en een vakantiestudio/huisje voor 2 personen

Onze kleine camping ‘t Eikenbos op Sinderen heeft 37 kampeerplaatsen en sinds 2024 ook een 2 persoons vakantiestudio ‘Huismus’ te huur.

Houdt u van een verzorgde camping ,rust, met ruim opgezette kampeerplaatsen ieder omheind door groene beplanting voor fijne privacy en het comfort van privé sanitair tijdens het kamperen? Dan zult u zich vast op uw gemak voelen bij ons op ’t Eikenbos.

Onze camping ligt aan de rand van het Idink- en Nibbelinkbos en op 2 km afstand van het gezellige dorpje Varsseveld. Een ideaal uitganspunt voor mooie fiets- en wandeltochten. Het unieke van onze camping is dat iedere kampeerplaats beschikt over privé-sanitair (verdeeld in 4 toiletgebouwen) voorzien van douche, toilet en wastafel. 2 overdekte fietsenstallingen aanwezig. Gratis Wifi. De vakantiestudio/huisje bevindt zich aan de rand van onze kleine camping en heeft een eigen badkamer, woon/slaapgedeelte, keuken en een eigen veranda met tuin.

Vanaf deze plek van onze kleine camping heeft u een heerlijk uitzicht over de weide maar proeft u ook de sfeer en gezelligheid van onze kleine camping, hoe leuk is dat?

Adresse :
Idinkweg 6
Postleitzahl :
7065 AH
Platz :
Sinderen
Telefon :
06-13455860
Email :
info@eikenbos.nl
Webseite :
http://www.eikenbos.nl/

Sie werden Herzlich begrüßt von:

Familie Neerlaar

Wij zijn Geurt en Heidi Neerlaar en samen met onze 3 kinderen (3e generatie) heten wij u graag van harte welkom op onze kleine camping ’t Eikenbos

 

Achterhoek

Der Achterhoek hat alles: Natur, Ruhe und Raum. Aber Kultur und spannende Aktivitäten. Entdecken Sie die Achterhoek von einem der einzigartigen Orten von Logie.nl

Einzigartige Orte

Versuchen Sie etwas anderes als ein Standard-Hotel und wählen Sie eine der einzigartigen Übernachtungsmöglichkeiten in der Achterhoek. Durch Logie.nl die Edelsteine des Achterhoek finden!